Catalogus

Overgordijnen

Beschrijving

Overgordijnen zorgen voor de decoratieve afwerking. Ze geven de nodige vulling aan een kamer, en weren licht en geluid van buitenaf. Ook verbeteren ze de akoestiek in grotere ruimtes, die zonder gordijnen vaak hol en leeg klinken. Ze zijn beschikbaar in vele samenstellingen en dessins, en ook aan afwerkingsmogelijkheden is er keuze te over.

In plaats van de gebruikelijke ingestikte plooien kunnen bijvoorbeeld ook grote zeilringen in het gordijn geponst worden, waarbij het gordijn dan zelf aan een houten of metalen roede geschoven wordt. Ook drapages kunnen in verschillende uitvoeringen voorzien worden.

Voor slaapkamers zijn er ook verduisterende stoffen beschikbaar die voorzien zijn van een speciale deklaag. Andere stoffen kunnen voorzien worden van een speciale verduisterende voering om hetzelfde verduisterende effect verschaffen zonder uw keuzemogelijkheden te beperken.

Ook een standaard voering die de gordijnen beschermt tegen langdurige blootstelling aan licht of thermische voering die de temperatuur in de zomermaanden helpt beheersen zijn verkrijgbaar.

  • Klassiek
  • Modern
  • Trendy

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Overgordijnen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *